Trampolines

Corona info: wij blijven bereikbaar en leveringen blijven te allen tijde mogelijk. Meer informatie >

BERG TRAMPOLINES

Als ouder wil je dat je kinderen plezier maken, lekker buitenspelen en vooral genieten. Je wilt je geen zorgen hoeven maken om het welzijn van je kind. BERG heeft een veilige en kwalitatieve trampoline die bij jouw tuin past. We hebben trampolines ontworpen die veilig zijn, waarop kinderen onbezorgd hun talenten kunnen ontdekken en waar je als ouder je kind met een gerust hart op kunt laten springen

Wist je dat Alegria de duurzame, kwalitatieve, veilige trampolines van het gerenommeerde merk BERG verdeelt?
Ontdek het volledige gamma aan trampolines op de website van onze leverancier.

12 SPRINGS TRAMPOLINES

12SPRINGS trampolines hebben een modern en strak design, staan prachtig in iedere tuin. 12SPRINGS biedt een aantal unieke mogelijkheden: een trampoline randkussen in de kleur die u wilt, een randkussen met een speciale print of opdruk of maatwerk randkussens laten maken. Verder heeft u de mogelijkheid om de trampoline in volledig in te graven (flat to the ground trampoline), op de standaard manier in te graven (in ground trampoline), half hoog of hoog op te bouwen, met of zonder trampoline veiligheidsnet.

Alegria is tevens verdeler van de 12springs trampolines. Bij deze revolutionaire trampolines kan je de springhoek kan beide uiteinden aanpassen voor uren gegarandeerd springplezier.

Akrobat TRAMPOLINES

Akrobat is een trampoline merk dat al sinds 2003 actief is in de trampoline wereld. Het merk produceert zijn volledige trampoline lijn in Europa en beschikt over een zeer groot eigen ontwikkelingsteam en eigen productie waardoor er zeer hoogwaardige trampolines gemaakt kunnen worden die voor de volle 100% in Europa worden geproduceerd. Akrobat trampolines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en ontworpen om te voldoen aan de hoogste eisen. Ze willen voldoen aan uw dagelijkse behoefte van fysieke recreatie en geestelijke ontspanning.

Alegria levert ook de trampolines van het merk Akrobat. Een nieuwe speler op de markt , die de hoge prijs/kwaliteitseisen die wij vooropstellen inlost.
Ontdek het volledige gamma aan trampolines op de website van onze leverancier.

Bel ons