Corona info: wij blijven bereikbaar en leveringen blijven te allen tijde mogelijk. Meer informatie >

Venus

Categorieën: , , Product ID: 1955

Beschrijving

Venus

Een  zwembad dat levenslang heerlijk baden en overvloedig zwemgenot combineert vind je terug in dit model.

De lange zijden zijn voorzien van een rand om te staan om comfortabel te kunnen uitrusten in je zwembad met een diepte van 1 m 50.

Naast de hoektrap is er ook een “plage” om rustig te genieten of om met kleine kinderen op te spelen.

En alsof dit nog niet volstaat is er ook nog eens een ligbank voorzien dat kan uitgerust worden met een massagestroom. Dit alles kan vanaf 6.5 m lengte tot 10.5 m lengte geleverd en geplaatst worden.

Dat luxueuze genieten hoeft niet meer te wachten tot je op reis gaat, vanaf nu is je tuin ook een vakantieparadijs.

Het spreekt voor zich dat deze baden allemaal kunnen uitgerust worden met de hulpmiddelen die je zelf wenst. Automatische waterbehandeling, een automatisch en ingebouwd rolluik, een fontein, verlichting,…  Ben je van het sportieve type? Een jetstream die je jouw dagelijkse of wekelijkse training gunt kan geplaatst worden zodat iedere zwemmer zijn uitdaging vindt.

Alles ligt binnen de mogelijkheden.

De voordelen van een monoblok zwembad even op een rijtje:

+ De plaatsing bij jou thuis kan snel gebeuren omdat wij samenwerken met een Belgische producent die de vormen maken die wij willen. Het is mogelijk om binnen een maand te zwemmen!

+ Het aanbod is erg uitgebreid. Er zijn verschillende vormen en je kan ook kiezen voor modellen met trappen of verlichting.

+ De prijs van een monoblok zwembad ligt doorgaans lager dan die van een bouwkundig zwembad.

+ Een monoblok zwembad staat bekend om zijn naadloze structuur. Dit voelt erg zacht aan, wat het zwemcomfort verhoogt.

De afwerking:

Door onze jarenlange ervaring weten we als geen ander hoe we jouw zwembad kunnen afwerken zodat het een parel in de tuin wordt. Gespecialiseerde vakmensen zorgen ervoor dat alles van en rond het zwembad wordt uitgevoerd zodat jij met een gerust hart van je welverdiende rust kan genieten. Komt de winter er aan of wordt het terug paasvakantie, bel ons op en we zorgen dat je zonder zorgen opnieuw 6 maanden van je zwembad geniet!

Mail gerust, kom langs of geef eens een belletje, ik ben er om je te woord te staan.

Bel ons