Inifiniteau One

Corona info: wij blijven bereikbaar en leveringen blijven te allen tijde mogelijk. Meer informatie >

Inifiniteau One

Inifiniteau One

Categorieën: , , Product ID: 390

Beschrijving

Modulaire Zwembaden

Ze zijn eindeloos combineerbaar!

Snel een zwembad in je tuin tegen een aantrekkelijke prijs? Dan kan je zeker en vast kiezen voor infiniteau zwembaden. In 2015 werd een innovatief concept uitgedacht: modulaire zwembaden die zeer gemakkelijk en snel te plaatsen zijn.

De baden bestaan uit een structuur van warm gegalvaniseerd metaal, bekleed met glasvezel versterkte polyvynilchloride wanden. De structuur wordt opgebouwd met modules die telkens 0.5 m breed zijn. Doordat deze modules eindeloos combineerbaar zijn, kies je dus volledig zelf de afmetingen van je zwembad.

Wil je een zwemkanaal dat 12 of 13 meter lang is of moet je rekening houden met de afmeting van je tuin en zoek je een oplossing die kleiner moet zijn? Alles maten zijn hier mogelijk!

Ben je best handig of misschien zelf een pro en wil je jouw zwembad zelf opbouwen? Kom langs en we werken samen met jou je project uit. We staan je bij in de voorbereiding en kunnen inspringen wanneer je het nodig vindt. We brengen je in contact met mensen die kennis van zaken hebben en zijn zelf steeds bereikbaar voor alle mogelijk vragen.

Er zijn een aantal standaardkits die we kunnen aanleveren en/of plaatsen, maar jouw wensen primeren.

Wil je bij je zwembad een plek om te genieten, dan kunnen we een waaier aan mogelijke poolhouses voorstellen. Op maat of standaard. En terug kan je zelf de handen uit de mouwen steken als je het wil. Uiteraard staan onze techniekers steeds voor je klaar indien je graag hebt dat wij je tuin omtoveren tot een vakantieparadijs.

Bel me op, kom eens langs of stuur een mail, ik ben zeker dat we een oplossing op maat voor je kunnen uitwerken.

Bel ons